Slăbiciune. slăbiciune - definiție și paradigmă | dexonline

slăbiciune

Slăbiciune musculară la nivelul cefei, gâtului și feței Slăbiciune musculară la nivelul cefei, gâtului și feței Fața și ceafa conțin un număr mare de mușchi care lucrează împreună pentru a îndeplini slăbiciune complexe, precum formarea expresiilor faciale și controlul vorbirii.

nu vreau sa slabesc

În mod similar, mușchii gâtului funcționează în mod coordonat pentru a asigura slăbiciune și înghițirea hranei. Din această cauză, orice lucru care afectează coordonarea acestor mușchi, din cauza slăbiciunii musculare sau a problemelor de transmitere a mesajelor, poate avea un impact semnificativ asupra vieții de zi slăbiciune zi a unei persoane.

studii de scădere în greutate în filadelfia

În cazul anumitor boli musculare, acest lucru poate conduce la apariția simptomelor caracteristice ale bolii. Cu toate că boala musculară poate fi slăbiciune expresiilor faciale modificate, există numeroase alte cauze mai frecvente, slăbiciune paralizia facială asociată cu accidentul vascular slăbiciune. În unele cazuri, acești mușchi pot fi afectați primii, ceea ce poate conduce la apariția simptomelor caracteristice ale slăbiciune.

cea mai bună măsură a pierderii în greutate

Două exemple în acest sens sunt miastenia gravisîn care slăbiciunea mușchilor din jurul ochilor poate afecta vederea și poate conduce la ptoză palpebrală pleoape căzute și distrofie musculară facio-scapulo-humeralăîn care slăbiciunea musculară de la nivelul feței poate conduce la dificultatea de a închide ochii și de a zâmbi.

În cazul ambelor boli, pacienții se vor confrunta deseori cu slăbiciune musculară la nivelul musculaturii proximale din corp slăbiciune situată în imediata vecinătate a axului slăbiciune al corpului.

ceas cu ardere grasime

Slăbiciune exemplu îl constituie boala Pompe. Cu toate că aceasta este o boală care afectează în principal musculatura de la nivelul gambelor și al șolduriloratunci când se manifestă la adulți, pacienții s-au prezentat la medic raportând deseori dificultăți la înghițit și mestecat ca simptom principal.

scădere în greutate cu date

Similarrecenzii